36 Gekleurde ringen van hout Grapat

Grapat

25,75

Op voorraad

Beschrijving

36 Gekleurde ringen van hout Grapat

36 gekleurde ringen van hout in 12 verschillende kleuren. Mooi speelgoed om te combineren met het andere speelgoed van Grapat. De ringen kunnen worden gebruikt om mee te bouwen, om te rijgen aan een koord, om te tellen, te sorteren op kleur, ..

De 36 Gekleurde ringen van hout Grapat zijn:

  • Ieder stuk is uniek met de hand geverfd!
  • De transparante kleuren laten de houtnerven mooi uitkomen.
  • De verf bladert niet zomaar van het speelgoed af, want is mooi ingetrokken in het hout.
  • Zonder gevaar, niet giftig voor het kind: het kan soms gebeuren dat de verf wat kleurpigment verliest als het in contact komt met het speeksel van het kind. Dit is geen probleem, de verf is niet giftig!

Ieder stuk speelgoed van Grapat is uniek: de imperfecties maakt dit speelgoed juist extra mooi.

Merk: Grapat
Leeftijd: 1+
De set bestaat uit 36 ringen

Onderhoud van het Grapat speelgoed
Bewaar het speelgoed op een droge plek. Het kan worden schoongemaakt met een licht vochtige doek, maak het speelgoed hierna direct goed droog. Als na lang gebruik er kleine barstje onstaan in het speelgoed, dan is dit het teken dat het speelgoed zijn rol heeft volbracht. Het hout is net als ons lichaam, na veel gebruik zal dit zichtbaar zijn aan het hout, en is te zien dat het hout leeft.

Het merk Grapat

Een klein familiebedrijf uit Spanje, geboren uit 2 ouders die houden van de natuur. Zij gaan er vanuit dat het beste speelgoed komt uit elementen die de natuur ons biedt.

Het speelgoed aangeboden door Grapat is zonder gebruiksaanwijzing en laat zo alle ruimte voor de creativiteit en fantasie van het kind. De inspiratie van Grapat halen ze uit het observeren van kinderen, ze kijken hoe de kinderen spelen met natuurlijke elementen: de aarde, water, vuur.

Het hout gebruikt voor het Grapat speelgoed komt uit duurzaam verbouwde bossen. Het gebruikte hout is beukenhout en berkenhout. Robuust hout, zacht en sterk, warm, geeft een mooi geluid en ruikt lekker!

Al het speelgoed is conform de EU norm EN71

De kleurstoffen zijn op waterbasis en niet giftig en voldoen ook aan de EU speelgoed norm.

Laat een review achter « 36 Gekleurde ringen van hout Grapat »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,