Stapelstein 6 Stapelstenen Classic Regenboog

Stapelstein

stapelstein-pierres-empilables-arc-en-ciel-lot-de-6
stapelstein-pierres-empilables-arc-en-ciel-lot-de-6
rainbow-classic-stapelstein-pierres-empilables-arc-en-ciel-lot-de-6

179,00

Op voorraad

Beschrijving

Stapelstein  6 Stapelstenen Classic Regenboog


Ontdek Stapelstein 6 Stapelbare regenboog Stenen: stapelbare blokken om mee te bouwen, een parcours te maken om op te lopen enz.. Stapelstein blokken zijn vrij spel gebaseerd op vrije motoriek. Er zijn dus geen vaste instructies, bied ze aan je kind aan en kijk wat ze ermee doen en hoe ze ze zich eigen maken. Ze zijn een echte uitnodiging om te spelen en in beweging te komen.

Deze complete set van 6 stenen biedt volop mogelijkheden om nieuwe spelletjes te bedenken. Je kind kan de stenen op de grond leggen en erop klimmen of zitten, eroverheen klimmen, erop staan en zijn evenwicht testen op één of twee voeten... Maar je kunt ze ook omdraaien en er een kom van maken om te vullen met water of speelgoed, in rond te draaien, in te zitten of te dragen en te vervoeren. Bovendien kunnen de stenen worden gestapeld, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan.

Ze zijn een bron van creativiteit en beweging. Ze zullen zich de stenen eigen maken en steeds nieuwe manieren vinden om ermee te spelen en te investeren. Op deze manier zullen de Stapelstein stenen evolueren en meegroeien met uw kind en zijn of haar interesses.
Ze kunnen ook worden gebruikt als ondersteuning voor motorische vaardigheden, kleurontdekkingsspelletjes, enz.

Met de Stapelstein stapelstenen kunt u:

  • motorische vaardigheden aanbieden
  • fijne motoriek verfijnen
  • oog-handcoördinatie ontwikkelen, paden creëren
  • en eindeloze speelmogelijkheden uitvinden

De stenen zijn slijtvast en kindvriendelijk. Er zijn geen scherpe hoeken. Bovendien zijn ze bestand tegen water, speeksel en beten. Ze zijn waterdicht en weerbestendig. Door hun UV-bestendigheid behouden ze hun kleuren.
Ze hebben het voordeel dat ze licht zijn en veel gewicht kunnen dragen. Om ze gemakkelijk en ruimtebesparend op te bergen, kunnen ze op elkaar gestapeld worden.

Merk: Stapelstein
Leeftijd: aanbevolen vanaf 1 jaar
Afmetingen van de stenen: 27,5 cm in diameter en 12 cm hoog. Elke steen weegt 180g en kan tot 180kg dragen.


Materiaal: Stapelstein is gemaakt van EPP (geëxpandeerd polypropyleen), een materiaal dat voor 98% uit lucht bestaat en recyclebaar is. EPP heeft isolerende eigenschappen, waardoor het zelfs in een koude omgeving een gevoel van warmte geeft. Vrij van schadelijke stoffen, weekmakers en additieven
. Gemaakt in Duitsland om kwaliteit te garanderen, maar ook om te zorgen voor milieuvriendelijke productie, eerlijke handel en korte toeleveringsketens.

We raden aan ze binnen te bewaren.
Reiniging: Je kunt ze schoonmaken met water en een klein borsteltje. Na contact met water raden we aan om ze apart te leggen zodat ze kunnen drogen. Houd er rekening mee dat lichte kleuren bijzonder gevoelig zijn voor hardnekkig vuil, dat moeilijk te verwijderen kan zijn.

Door de lichtomstandigheden tijdens het fotograferen van de producten en de verschillende scherminstellingen, kan de kleur van de producten op het scherm licht afwijken van het werkelijke product.

Laat een review achter « Stapelstein 6 Stapelstenen Classic Regenboog »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,