Grimm's Regenboog gratis printables

280637513 1941981072664524 1147398668778459364 n

Grimm's Regenboog Gratis Printables

De regenboog van Grimm's is openeinde speelgoed, dat wil zeggen speelgoed zonder 'regels'. Je kind kan zelf mooie bouwwerken maken, of de regenboog integreren in zijn verhalen. Toch vinden kinderen het soms leuk om modellen na te bouwen, een regenboog challenge namaken, om ideeën te zien van wat je er allemaal mee kan bouwen.

We hebben voor jullie 64 kaarten met een voorbeeld van een regenboog challenge er op om na te bouwen.De kaarten zijn leuk voor jong en oud. De voorbeeld kaarten kunnen helpen als kinderen niet zo goed weten wat ze kunnen doen met de regenboog, ook in de klas zijn deze kaarten erg leuk om te gebruiken.

Je kunt de kaarten gratis uitprinten, voor extra lang plezier kun je ze ook plastificeren. Er zijn vrij makkelijk na te maken modellen, maar ook moeilijke, modellen die plat op de grond worden gemaakt, en 3D voorbeelden.

De kaarten en foto's zijn eigendom van Chouchous, Babybio.nl en zijn enkel voor privé gebruik. Het is niet toegestaan de foto's voor andere doeleinden te gebruiken.

grimms regenbogen voorbeelden

Download hier de gratis regenboog printables

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,