Over Babybio.nl

Over Babybio.nl

Welkom bij Babybio.nl!


Babybio.nl of “Chouchous” is inmiddels bekend bij een breed publiek in draagland en voor het ruimte aanbod van educatief en openended speelgoed.

De webshop is opgericht in 2008 en wat begon als een shop gerund in een klein kamertje is inmiddels uitgegroeid tot een shop met een breed assortiment aan draagdoeken, draagzakken en houten speelgoed.


Een familie bedrijf gerund vanaf de Franse Westkust. Chouchous is geboren vanuit de liefde voor draagdoeken en de wens om meer en meer baby’s te zien op straat gedragen in een draagdoek of ergonomische babydrager.

In 2008, vlak na de geboorte van haar dochter, opent de Nederlandse moeder Esther, een Frans-Nederlandse webshop.


In Januari 2009 volgt zij een draagconsulenten cursus aan de Duitse draagschool ‘Trageschule Dresden”, en in Augustus 2015 een draagcursus aan de Franse draagschool ‘Porter Simplement’. Klanten goed kunnen adviseren heeft uiteraard hoge prioriteit!


Door de jaren heen is het assortiment met bijzonder, en bijzonder leerzaam en creatief speelgoed flink gegroeid.


Als u bestelt bij Babybio.nl, dan koop u bij een Frans/Nederlands bedrijf, uw pakketje wordt met zorg klaargemaakt in een stadje aan de Atlantische oceaan en wordt via het transportbedrijf DPP verstuurd.

 

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,