ManyMonths wollen maillot Lilac Rose

ManyMonths

Dit product is momenteel niet beschikbaar.

Beschrijving

ManyMonths wollen maillot Lilac Rose


ManyMonths een alternatief voor kleding die tè snel te klein is.. met ManyMonths investeert u in kleding die een langere tijd gedragen kan worden!

De ManyMonths wollen maillot Lilac Rose is van 100% zachte merinos wol.

Comfortabel en zacht, de maillot groeien met de baby mee dmv het elastiek wat genaaid zit bij de voetjes en de knieën. Goed om te weten: zelfs bij hele jonge baby’s blijft de maillot goed zitten.

Met behulp van het knoopsgaten elastiek bij de taille kan de tailleband worden aangepast in maat. De maillot is perfect voor baby’s die net de wereld ontdekken en hiervoor graag comfortabele kleding aan hebben waar ze fijn in kunnen bewegen.

De maillots zijn geschikt voor baby’s die wasbare luiers dragen.

Groot voordeel van wol: uw kindje zal het niet te warm of te koud hebben! Wol laat de huid ademen, en helpt om de temperatuur te reguleren.

De maillot is makkelijk te combineren met de andere wollen kleding uit de ManyMonths collectie. De unisex maillot kan zo worden gedragen of onder een jurk of rok.

De maillots zijn beschikbaar in 2 maten:
S Charmer, ong. 3-9 mnd, 62-74 cm
M Explorer, ong. 6-12/18 mnd, 68-80/86 cm

ManyMonths, innovatieve kleding

MaMidea staat voor duurzaam, een alternatief voor iedere 3mnd nieuwe kleding moeten kopen. Kinderen groeien snel, en daarom heeft ManyMonths kleding ontworpen die een stukje meegroeit met het kind.

MaMidea is zorgdragen voor de tere baby en kinderhuid. ManyMonths biedt een alternatief voor kleding van synthetische stoffen, de manymonths kledins is gemaakt van heerlijk zachte merinos wol. De wol komt van boerderijen waar gegerandeerd zonder mulesing wordt gewerkt.

MaMidea staat ook voor eerlijke arbeid, het merk respecteert de fair trade regels, geen kinderarbeid!

MaM is kwaliteit, de ManyMonths kleding wordt gemaakt van hoogwaardige wol, die in een bad van lanoline wordt gedompeld om zo de wol met zijn eigenschappen zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Laat een review achter « ManyMonths wollen maillot Lilac Rose »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Mmo_Woollies_RuchedTights_LilacR_web

ManyMonths wollen maillot Lilac Rose is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,