ManyMonths wollen multicape – Kleuren 2021

ManyMonths

ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021 Stork Pink
ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021  Honey Bread
ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021 Earth Red
ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021 Platinum Grey
ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021 Jade Green
ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021 Mykonos Waters
ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021
Foggy Black

Dit product is momenteel niet beschikbaar.

Beschrijving

ManyMonths wollen multicape – Kleuren 2021

Een wollen multicape met capuchon, heerlijk voor tijdens de herfst en de winter.

De MULTI cape van ManyMonths is gemaakt van 100% merinoswol en sluit met een klein knoopje van kokosnoot.

De cape kan gebruikt worden vanaf de geboorte om de baby lekker warm te houden en tijdens het dragen in de draagdoek en voor een peuter is de cape leuk boven een jurk of trui.

Maat: 1 maat vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar.

De MULTI cape is erg handig om te gebruiken als extra laagje als het koud is of in het autostoeltje, kinderwagen of draagzak.

ManyMonths, innovatieve kleding

MaMidea staat voor duurzaam, een alternatief voor iedere 3mnd nieuwe kleding moeten kopen. Kinderen groeien snel, en daarom heeft ManyMonths kleding ontworpen die een stukje meegroeit met het kind.

MaMidea is zorgdragen voor de tere baby en kinderhuid. ManyMonths biedt een alternatief voor kleding van synthetische stoffen. De manymonths kledins is gemaakt van heerlijk zachte merinos wol. De wol komt van boerderijen waar gegarandeerd zonder mulesing wordt gewerkt.

MaMidea staat ook voor eerlijke arbeid, het merk respecteert de fair trade regels, geen kinderarbeid!

MaM is kwaliteit, de ManyMonths kleding wordt gemaakt van hoogwaardige wol. De wol wordt in een bad van lanoline gedompeld om zo de wol met zijn eigenschappen zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Onderhoud: De wollen kleding van ManyMonths heeft als voordeel dat ze niet vaak hoeven te worden gewassen, luchten is vaak al genoeg!

Als u de kleding wilt wassen dan raden wij u aan: Si vous avez besoin de laver votre vêtement :

  • om de kleding op de hand te wassen
  • lauw of koud water te gebruiken
  • Wolwasmiddel
  • Plat laten drogen (niet op de verwarming, niet in de droger) 

De ManyMonths kleuren van de collectie 2021/2022 :

  • Foggy Black
  • Honey Bread
  • Earth Red
  • Jade Green
  • Mykonos Waters
  • Stork Pink

Dit jaar heeft ManyMonths er voor gekozen om een collectie te creëren rondom het thema 'in contact met de natuur', 5 nieuwe kleuren en de terugkeer van de Foggy Black en de Mykonos Waters.  

Platinum Grey : Deze grijze kleur brengt ons naar de stenen die we op het strand vinden, deze kleur kan goed gecombineerd worden met bijna alle kleuren. Ze staat voor Cette couleur reprend les couleurs des galets de plage, du bois patiné et s'accorde avec presque avec toutes les couleurs. Elle représente zekerheid, stabiliteit en uithoudingsvermogen.

Earth Red : Deze kleur staat voor energie, optimisme, warmte en creativiteit. Ze nodigt uit tot beweging en verbeterd de communicatie. Gecombineerd met de Foggy Black, Platinum Grey of andere grijs tinten uit eerdere collectie, geeft het een verfijnde uitstraling. Ook mooie combi's zijn met Jade Green, Garden Moss Green en Toasted Coconut.  

Stork Pink : Een elegante en zachte kleur roze, die ons doet denken aan een winterroos. Ideaal voor jonge kinderen, en mooi gecombineerd met roodtinten maar ook met jade green, platinum grey, lavender crystal en Mykonos waters. 

Jade Green : Kalm en harmonie. Een mooie kleur groen, die tijdloos is en goed gecombineerd kan worden met de andere kleuren. 

Honey Bread  : Een warme herfstkleur, die mooi is samen met de Foggy Black, Toasted Coconut, Cosmo Blue maar ook zeker met de Earth Red. 

Foggy Black : Een zwarte kleur met grijstinten, als een donkere wolk en harde reden. Een kleur die goed gecombineerd kan worden met alle andere kleuren. 

Mykonos Waters : Een Turquoise blauw, die ons doet denken aan de diepe middelandse zee. Mooi te combineren met de Earth Red, Platinum Grey en Honey Bread. 

Laat een review achter « ManyMonths wollen multicape – Kleuren 2021 »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

ManyMonths Multi cape en laine - coloris 2021 Stork Pink

ManyMonths wollen multicape – Kleuren 2021 is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,