Groot kasteel alles in één Blauw Glückskäfer

Glückskäfer

48,50

Op voorraad

Beschrijving

Groot kasteel alles in één Blauw Glückskäfer


Een mooi houten kasteel bestaande uit 20 onderdelen. Spring in de verhalden over prinsen en prinsessen, krijgers en soldaten, Vikingen, ...

Dit mooie kasteel is een prachtig decor om de meest fantasievolle verhalen omheen te vertellen en spelen. Ieder onderdeel geeft ruimte voor meerdere speelmogelijkheden. Om de kasteel vervolgens weer op te ruimen, een leuke 3D puzzel!

Het merk Glückskäfer

Als u speelgoed van Glückskäfer koopt voor uw kinderen dan koopt u speelgoed met een positieve kijk op de wereld. Geen monsters, en een simpel design om zo het speelgoed zo vrij mogelijk te maken voor de fantasie van het kind.
Duurzaam en natuurlijk materiaal, het speelgoed is gemaakt van hout. Speelgoed waar lang met plezier mee kan worden gespeeld!

Het merk karakteriseert zich door stevig en duurzaam speelgoed. Dit Duitse merk maakt speelgoed voor actieve kinderen.

Merk: Glückskäfer
Leeftijd: 3+
Afmetingen: 27 x 18 x 7 cm

Glückskäfer, een Duits bedrijf dat al ruim 25 jaar mooi, traditioneel houten speelgoed maakt. Het speelgoed is ontworpen om de fantasie en creativiteit van het kind te prikkelen. Het speelgoed is conform de EU EN71 speelgoed norm. Glückskäfer vindt kwaliteit belangrijker dan kwantiteit tijdens de productie.

Het meest hout komt uit Europese bossen die FSC/PEFC gecertificeerd zijn (duurzame bossen). Al het materiaal en verf gebruikt door Glückskäfer is zonder gevaar voor de gezondheid van het kind.

Laat een review achter « Groot kasteel alles in één Blauw Glückskäfer »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,