Haan HOLZTIGER

Holztiger

7,15

Op voorraad

Beschrijving

Haan HOLZTIGER


Kukelekuuuu… Welkom op de boerderij met de houten dieren van Holztiger!

Het mooie houten haantje van Holztiger geeft uw kind de mogelijkheid om mooie verhalen te verzinnen rondom de boerderij.

Met de Holztiger boerderijdieren kan uw kind een weiland vullen, een paardenstal, een kippenhok, … De boerderij dieren spreken voor zich en zijn ook erg leuk om woorden te oefenen.

  • De houten boerderijdieren zijn makkelijk vast te pakken. De maat en dikte van de dieren maken het mogelijk voor kinderhandjes om ze goed vast te houden. De vormen zijn mooi afgerond en hierdoor aangenaam om aan te raken.

  • Gemaakt van beukenhout en esdoorn, de houten figuren zijn met de hand geschilderd met verf op waterbasis.

  • De vormen van de dieren zijn vereenvoudigt dit ook om ruimte te laten voor de fantasie van het kind. Hun vriendelijke blik, maakt het nog fijner om mee te spelen.


Het merk Holztiger maakt prachtig, kwalitatief speelgoed. Zeer leuk om stukje bij beetje de collectie dieren uit te breiden. Een dier voor de verjaardag, een dier voor in de schoen met Sinterklaas, .. enz.

Tip. Voor kinderen is het ook leuk om bijv. een voorleesboek of plaatjes op tafel neer te leggen van boerderijdieren en het juiste figuur te plaatsen bij het juiste dier.

Merk: Holztiger

Afmetingen: 8,5 x 1,9 x 7,5 cm

Leeftijd: 3+

Holztiger, een Duits merk met houten dieren, handgemaakt in Europa!

Een merk dat al vele jaren bestaat, en bekend staat om de kwalitatief mooie houten dieren. 96 keer hebben ze het label ‘Spiel-Gut’ ontvangen. Een prijs die een Duitse, onafhankelijke jury toedeelt. Ze evalueren het speelgoed op hun waarde, kwaliteit en veiligheid.

Laat een review achter « Haan HOLZTIGER »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,