Gans staand Holztiger

Holztiger

7,15

In voorraad

Beschrijving

Gans staand HOLZTIGERR


Gak Gak Gak… Welkom op de boerderij met de houten dieren van Holztiger, de gans houdt de wacht!

De mooie houten Gans van Holztiger geeft uw kind de mogelijkheid om mooie verhalen te verzinnen rondom de boerderij.

Met de Holztiger boerderijdieren kan uw kind een weiland vullen, een paardenstal, een kippenhok, … De boerderij dieren spreken voor zich en zijn ook erg leuk om woorden te oefenen.

  • De houten boerderijdieren zijn makkelijk vast te pakken. De maat en dikte van de dieren maken het mogelijk voor kinderhandjes om ze goed vast te houden. De vormen zijn mooi afgerond en hierdoor aangenaam om aan te raken.

  • Gemaakt van beukenhout en esdoorn, de houten figuren zijn met de hand geschilderd met verf op waterbasis.

  • De vormen van de dieren zijn vereenvoudigt dit ook om ruimte te laten voor de fantasie van het kind. Hun vriendelijke blik, maakt het nog fijner om mee te spelen.


Het merk Holztiger maakt prachtig, kwalitatief speelgoed. Zeer leuk om stukje bij beetje de collectie dieren uit te breiden. Een dier voor de verjaardag, een dier voor in de schoen met Sinterklaas, .. enz.

Tip. Voor kinderen is het ook leuk om bijv. een voorleesboek of plaatjes op tafel neer te leggen van boerderijdieren en het juiste figuur te plaatsen bij het juiste dier.

Merk: Holztiger

Afmetingen: 9 x 1,9 x 10 cm

Leeftijd: 3+

Holztiger, een Duits merk met houten dieren, handgemaakt in Europa!

Een merk dat al vele jaren bestaat, en bekend staat om de kwalitatief mooie houten dieren. 96 keer hebben ze het label ‘Spiel-Gut’ ontvangen. Een prijs die een Duitse, onafhankelijke jury toedeelt. Ze evalueren het speelgoed op hun waarde, kwaliteit en veiligheid.

Beoordelingen van klanten

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

Om commentaar te geven op dit product, moet u klant van de winkel zijn.

Om u te kunnen identificeren, verzoeken wij u de velden E-mail en Wachtwoord in te vullen met de informatie die u toegang geeft tot uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,