Grapat Mandala Sneeuwvlokken - Set van 36

Grapat

grapat-mandala-flocondeneige6
grapat-mandala-flocondeneige1
grapat-mandala-flocondeneige2
grapat-mandala-flocondeneige
grapat-mandala-flocondeneige4
grapat-mandala-flocondeneige3
grapat-mandala-flocondeneige5
mandala-snowflake

15,40

Op voorraad

Beschrijving

Grapat Mandala Sneeuwvlokken - Set van 36

Een set van mandala sneeuwvlokken van hout, om te spelen, kunstwerken mee te maken en nog veel meer! Hoe meer soorten mandala setjes, hoe gevarieerder de kunstwerken.

Merk: Grapat
Gemaakt in Spanje
Leeftijd: 3+
Afmetingen: 4cm hoog, 1.9cm diameter, set van 36 sneeuwvlokjes

Onderhoud van het Grapat speelgoed
Bewaar het speelgoed op een droge plek. Het kan worden schoongemaakt met een licht vochtige doek, maak het speelgoed hierna direct goed droog. Als na lang gebruik er kleine barstje onstaan in het speelgoed, dan is dit het teken dat het speelgoed zijn rol heeft volbracht. Het hout is net als ons lichaam, na veel gebruik zal dit zichtbaar zijn aan het hout, en is te zien dat het hout leeft.

Het merk Grapat

Een klein familiebedrijf uit Spanje, geboren uit 2 ouders die houden van de natuur. Zij gaan er vanuit dat het beste speelgoed komt uit elementen die de natuur ons biedt.

Het speelgoed aangeboden door Grapat is zonder gebruiksaanwijzing en laat zo alle ruimte voor de creativiteit en fantasie van het kind. De inspiratie van Grapat halen ze uit het observeren van kinderen, ze kijken hoe de kinderen spelen met natuurlijke elementen: de aarde, water, vuur.

Het hout gebruikt voor het Grapat speelgoed komt uit duurzaam verbouwde bossen. Het gebruikte hout is beukenhout en berkenhout. Robuust hout, zacht en sterk, warm, geeft een mooi geluid en ruikt lekker!

Al het speelgoed is conform de EU norm EN71

Laat een review achter « Grapat Mandala Sneeuwvlokken - Set van 36 »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,