Mandala mini Paarse eitjes van hout - Set van 36 Grapat

Grapat

art-19-204-joguines-grapat-2
art-19-204-joguines-grapat
mandala-petits-oeufs-violets-lot-de-36-grapat-1
mandala-petits-oeufs-violets-lot-de-36-grapat-2
mandala-petits-oeufs-violets-lot-de-36-grapat-3

13,75

Op voorraad

Beschrijving

Mandala mini Paarse eitjes van hout - Set van 36 Grapat


Een set van mandala paarse eitjes van hout, om te spelen, kunstwerken mee te maken en nog veel meer! Hoe meer soorten mandala setjes, hoe gevarieerder de kunstwerken.

Leeftijd 3+
Set van 36

Onderhoud van het Grapat speelgoed
Bewaar het speelgoed op een droge plek. Het kan worden schoongemaakt met een licht vochtige doek, maak het speelgoed hierna direct goed droog. Als na lang gebruik er kleine barstje onstaan in het speelgoed, dan is dit het teken dat het speelgoed zijn rol heeft volbracht. Het hout is net als ons lichaam, na veel gebruik zal dit zichtbaar zijn aan het hout, en is te zien dat het hout leeft.

Het merk Grapat

Een klein familiebedrijf uit Spanje, geboren uit 2 ouders die houden van de natuur. Zij gaan er vanuit dat het beste speelgoed komt uit elementen die de natuur ons biedt.

Het speelgoed aangeboden door Grapat is zonder gebruiksaanwijzing en laat zo alle ruimte voor de creativiteit en fantasie van het kind. De inspiratie van Grapat halen ze uit het observeren van kinderen, ze kijken hoe de kinderen spelen met natuurlijke elementen: de aarde, water, vuur.

Het hout gebruikt voor het Grapat speelgoed komt uit duurzaam verbouwde bossen. Het gebruikte hout is beukenhout en berkenhout. Robuust hout, zacht en sterk, warm, geeft een mooi geluid en ruikt lekker!

Al het speelgoed is conform de EU norm EN71

De kleurstoffen zijn op waterbasis en niet giftig en voldoen ook aan de EU speelgoed norm.

Laat een review achter « Mandala mini Paarse eitjes van hout - Set van 36 Grapat »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,