Groot rollend wiel Regenboog Grimm's

Grimm's

roue-à-billes-1
roue-à-billes-2-1
roue-à-billes-3-1

36,95

Op voorraad

Beschrijving

Groot rollend wiel Regenboog Grimm's

Het grote wiel van Grimm’s! Geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit gekleurde houten wiel met balletjes en een belletje aan de binnenkant is geweldig om over de grond te rollen, mee te rammelen en om mee te rammelen.

Groot rollend wiel Regenboog, speelgoed waar kinderen worden uitgenodigd om te observeren, zich te verplaatsen en te luisteren.

GRIMMS is een Duits merk met educatief en rijk gekleurd speelgoed van hout. GRIMMS speelgoed is geinspireerd op de Steiner en Montessori methodes.

  • Gemaakt van Europees hout uit duurzaam beheerde bossen.
  • De verf is op waterbasis en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71

Merk: Grimm’s

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Afmetingen: 15cm x 15,5cm

Schoonmaak tip ! Gebruik enkel een licht vochtige doek om het houten speelgoed schoon te maken. Niet onderdompelen in water en geen warm water of desinfecterende gel gebruiken.

Het merk Grimm’s

Grimm’s maakt educatief en zeer mooi speelgoed, Chouchous is blij met het ruime assortiment voor klein en groot. Ieder jaar weer verrast Grimm’s ons met nieuwe ideeën.
Grimm’s is een Duits merk dat al sinds 1978 bestaat, het merk maakt speelgoed vol kleur maar ook naturel speelgoed zit in het assortiment.

Speelgoed gemaakt van echt hout, het hout is herkenbaar en maakt dat elk stuk speelgoed uniek is. Het is dan ook niet vreemd om een houtnerf of een knoestje tegen te komen in het speelgoed, dat zijn geen fouten maar hoor bij het houten speelgoed.

Laat een review achter « Groot rollend wiel Regenboog Grimm's »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,