Stapelstein Super Confetti 1 steen + 1 Balance board

Stapelstein

stapelstein-super-confetti-set
stapelstein-super-confetti-set-23
stapelstein-super-confetti-set-14

- 15% Aanbieding van 17/06/2024 tot 16/07/2024

63,67 74,90

Op voorraad

Beschrijving

Stapelstein Super Confetti 1 steen + 1 Balance board

Ontdek het Stapelstein Balance Board Super Confetti, een lichtgewicht en stevig bord voor motorische vaardigheden. Het Stapelstein Balance Board is open einde speelgoed gebaseerd op vrije motoriek. Er zijn dus geen vaste instructies. Bied het aan je kind aan en kijk wat ze ermee doen en hoe ze het zich eigen maken. Het bord nodigt echt uit tot spelen en bewegen. Je krijgt zin om erop te klimmen en plezier te hebben met balanceren en in evenwicht blijven.


Het balance bord biedt volop mogelijkheden om nieuwe spelletjes te bedenken. Je kind kan erop klimmen of zitten, eroverheen klimmen, erop staan en zijn evenwicht testen op één of twee voeten... Maar ze kunnen het ook omdraaien en ronddraaien, erin gaan zitten of het ronddragen.

Het is een bron van creativiteit en beweging. Je kind kan bewegingen uitproberen, het balansbord past perfect bij de Stapestein stapelstenen.

Met het Stapelstein-bord kunt u:

  • Motorische vaardigheden aanbieden
  • fijne motoriek verfijnen
  • balans oefenen
  • en eindeloze speelmogelijkheden uitvinden

Het bord is stevig en kindvriendelijk. Er zijn geen scherpe hoeken. Bovendien is het bestand tegen water, speeksel en beten. Het is waterdicht en weerbestendig. Dankzij de UV-bestendigheid blijft de kleur intact.
Hij heeft het voordeel dat hij licht is en veel gewicht kan dragen.

Merk: Stapelstein
Leeftijd: aanbevolen voor kinderen vanaf 1 jaar
. Afmetingen van het bord: 35,5 cm in diameter en 8,4 cm hoog. Het weegt 268 gram en kan tot 120 kg dragen.
Materiaal: Stapelstein is gemaakt van EPP (geëxpandeerd polypropyleen), een materiaal dat voor 98% uit lucht bestaat en recyclebaar is. EPP heeft isolerende eigenschappen, waardoor het zelfs in een koude omgeving een gevoel van warmte geeft. Vrij van schadelijke stoffen, weekmakers en additieven
. Gemaakt in Duitsland om kwaliteit te garanderen, maar ook voor milieuvriendelijke, fairtrade productie.
We raden aan om hem binnen te bewaren.
Reiniging: U kunt het schoonmaken met water en een kleine borstel. Na contact met water raden we aan om ze afzonderlijk neer te zetten zodat ze kunnen drogen.

Door de lichtomstandigheden tijdens het fotograferen van de producten en de verschillende scherminstellingen, kan de kleur van de producten op het scherm licht afwijken van het werkelijke product.

Laat een review achter « Stapelstein Super Confetti 1 steen + 1 Balance board »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,