WOBBEL Balance board Blank gelakt – Lucht

Wobbel

wobbelboard
wobbel-ciel
wobbel-ciel2
wobbel-image
wobbel-image2
wobbel-sport
wobbel-sport2
wobbel-yoga

Dit product is momenteel niet beschikbaar.

Beschrijving

WOBBEL Balance board Blank gelakt – Lucht


Wobbel balance board van gelakt hout en aan de onderkant wolvilt in de kleur Bosgroen. De Wobbel nodigt uit tot beweging, evenwicht bewaren en creativiteit.

Wat kunnen we doen met de Wobbel?


Een vraag die met name door volwassenen wordt gesteld, kinderen weten direct wat ze met de wobbel willen doen. Om enkele ideeën te geven:


  • Staand heen en weer schommelen en het evenwicht bewaren. Interessant voor zowel kinderen als volwassenen.

  • Lekker ontspannen, met een kussentje of een deken lekker liggen wobbelen en relaxen. De perfecte maat voor kinderen om rustig heen en weer te wiegen.

  • Trainen, een mooi fitness apparaat, veel verschillende oefeningen zijn mogelijk met de Wobbel.

  • Kinderen integreren de wobbel vaak in hun spel: een kasteel, een winkel, een brug, een krukje, …


De wobbel is speciaal voor kinderen of ook voor volwassenen?


De Wobbel is niet alleen interessant voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. De wobbel kan goed worden gebruikt tijdens finess sessies, Yoga, en om aan het evenwicht te werken. En natuurlijk ook gewoon omdat het erg leuk is om te wobblen!! De wobbel is getest voor kinderen vanaf 18mnd en tot 100kg.

Waar wodt het product gemaakt?


De Wobbel wordt gemaakt in Europa, van FSC beukenhout. Hout uit Europese bossen. De gekleurde wolvilt is EKO gecertificeerd, een natuurlijk product zonder chemische kleurstoffen.

Wobbel binnen- of buitenspeelgoed?


De Wobbel is gemaakt als binnenspeelgoed. Het is mogelijk om er buiten mee te spelen, maar de wobbel zal hierdoor wel sneller slijten. Tijdens de mooie dagen, kunt u bijv. een speelkleed buiten leggen en hierop wobbelen. Of op het gras, maak de wobbel daarna wel goed droog, want de Wobbel houdt niet van nattigheid.

Ik heb een harde vloer in huis


Het wolvilt is bedoeld om de Wobbel te beschermen maar ook uw vloer en uw orden. Maar als u een vloer heeft waar de kans op krassen bestaat, dan raden wij u aan om de wobbel o peen (speel)kleed te gebruiken. Als u de wobbel als bruggetje neerzet dan beschermd het wolvilt de vloer niet. Ook dan is een kleed raadzaam.

En de veiligheid?


De Wobbel is getest en conform de Europese norm EN:71. De wobbel kan worden gebruikt vanaf 18 maanden en tot 100kg.

We adviseren u om de wobbel te gebruiken onder toezicht van een volwassenen. Help uw kind om hem rustig te laten wennen aan de bewegingen. Hou altijd minimaal 2m ruimte rondom de wobbel. En leer vanaf het begin aan uw kinderen om niet de handjes aan de zijkanten vast te houden, dit om vingers en tenen te beschermen.
Het fijnst is om met blote voeten op de Wobbel te spelen, of schoenen die niet glijden, maar zeker niet op sokken. Lees goed de gebruiksaanwijzing die meegeleverd wordt met de Wobbel.

Veel Wobbel plezier!!

Laat een review achter « WOBBEL Balance board Blank gelakt – Lucht »

Om een review achter te laten, moet u ingelogd zijn in uw account.

wobbelboard

WOBBEL Balance board Blank gelakt – Lucht is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

Ik heb geen account,
Ik registreer me

Ik heb al een account,